Pages

22 Haziran 2012 Cuma

Gıdaların Gırtlak Kanserinde Etkisi

Bir tümör kolayca hayati organlara zarar vermeden kaldırılabilir zaman, cerrahi bir onkolog da tedavi planı dahil edilebilir. Cerrahi olarak çıkarılması genellikle tümörün kökeni daha fazla yayıldı büyüme orijinal alanı, bu yüzden kanser çok uzak yayılmış değil, kullanılan cerrahi ile yardım için daha az olasıdır. Hatta ameliyattan sonra kemoterapi ve radyasyon gibi diğer tıbbi tedaviler, muhtemelen kalan kanser hücreleri ile savaşmakta ve daha fazla büyümeleri önlemek için kullanılır.

Bir Onkoloji Hemşiresi Hayati Ortaklığı

Onkoloji hemşirenin rolü kanser tedavileri planlayan ve gerçekleştiren medikal onkolog oynadığı rol kadar önemli olabilir. Hemşire sürekli, hastanın kaydettiği ilerlemeyi değerlendiren tedavileri koordine etmek, hasta ve ailesinin eğitimi ve alandaki son gelişmeler üzerinde araştırma belirli saatlerde yoluyla kanser hakkında daha fazla bilgi almak için devam ediyor biridir.

Bir onkoloji hemşiresi yeni tanı almış hasta ile karşılamak için ilk tıp uzmanları biridir. Bu ilk toplantıda, onun tıbbi geçmişinizi ofise gelmiş herhangi bir laboratuar sonuçlarına bakmak, ve hastanın genel fiziksel ve duygusal durumunu değerlendirmek. Tedavi başlandığında Bir keresinde, tedavi ve sonrasında aracılığıyla onun fiziksel ve duygusal durumunu değerlendirmek gerekir. Bu kayıt, doktor tedavi en iyi ders belirlemenize olanak sağlar ve mevcut ders ayarlanması gerekmediğini.

Değerlendirmesi ile birlikte, onkoloji hemşiresi hastanın alan olacağını tedavisinde hasta ve ailesinin eğitimi sorumludur. O da o vardır kanser türü ve bu tedavi yardımcı olacaktır açıklayacağım.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text