Pages

22 Haziran 2012 Cuma

Gırtlak Kanseri Başlangıcı

Kanser sadece olmaz! Sebep ve sonuç bulanık bir resim üretir ancak odak noktası haline gelmektedir. Tabii yüksek radyasyon tıbbi testleri hastalara zarar veriyor. Toksik test artış ve bununla birlikte, kanser riskinde artış, böylece uzmanı Dr Eric Topol, Scripps Sağlık sisteminin baş öğretim görevlisi diyor.

Dr Topol kardiyoloji alanında 45 gereksiz testler ve hastaların zarar verebilecek usullere suçlu listesini yol açtığını söylüyor. İç Hastalıkları Vakfı Amerikan Board dokuz meslek kuruluşları tarafından derlenen bilgiler yayınladı.

Suçluları neden en büyük kanser X-ışınları, görüntüleme ve tomografi vardır. Yine, ilaç ve bir çok zararlı sağlık faktörleri ile olduğu gibi, ABD bu testler kullanılarak dünya içerisinde 1 'dir.

Yeni bir kitabın yazarı, "Tıp Yaratıcı Yıkım", Dr, Topol tıbbi test radyasyon hastaların zarar anlatılır.

Daha fazla kötü haber güncel toksik test sistemleri, muhtemelen birkaç yıldır kullanılmaya devam edecektir. Ancak, iki cephede öncesinde orada umut edilir.

Yarının sağlık doğuracağım kurgudan cevaplar yabancı olan tıbbi yıkım ve karmaşa labirentinde gizli. Daha iyi teşhis sistemleri zararsızdır akışı geliyor.

Artık hücre yüzeyi üzerindeki şekerler ölçüm en FDA tarafından onaylanmış kanseri belirteç haline geldiği bir kabul edilen medikal olgudur. Hücre yüzeyi (şeftali üzerine hav gibi) üzerine glikoprotein reseptör siteleri sayma anlamıyla hastanın sağlığına riski tahmin olabilir. Tanı soru, "kel ya da yarı kapalı hücre yarısı mı meşhur soruyu beğendiniz mi?" Boş tam veya yarım bardak yarım mı "Dur bu soruyu soran ve sadece cam doldurmak Akıllı şekerler doğa büyümeye tarafından tasarlanmıştır?.. şeftali üzerine fuzz. Yani hücreler üzerinde daha geriye glikoprotein reseptör sitelere koymak için tasarlanmıştır. Onlar tüm hücresel iletişim için yapı taşlarıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text