Pages

22 Haziran 2012 Cuma

Gırtlak Kanseri Tedavi Süreci

Bir Onkolojisi özellikle çeşitli kanser tipleri teşhis ve tedavi etmek için eğitilmiş tıbbi bir profesyonel. Onlar akciğerler, deri, göz, ağız, dil, kemikler, lenf düğümleri, mide, ve diğer birçok organ da dahil olmak üzere vücudun birçok farklı alanlarda işgal çeşitli kanserlerin hastalarda görürsünüz. Doktor Bu tip belirtileri gözlemlemek kanser büyüyor yeri belirlemek ve vücudun diğer bölgelerinde içine giremezler ya ortadan kaldırmak ya da kanser sınırlandırmak için etkili bir tedavi planı geliştirmek için eğitilmiştir. Onkoloji alanında birçok doktor, bir veya daha fazla tedavi alanlarda uzmanlaşmak karar.

Onkoloji Türleri

Bir radyasyon onkoloğu bazı kanser türleri için radyasyon tedavisi planlar ve denetler biridir. O hastanın ilerlemesini izlemek ve gerekli tedavi planı ayarlamak için radyoloji ekibinin diğer üyeleri ile birlikte bir plan ve çalışma geliştireceğiz. Ayrıca radyoloji tedavisi ile ilgili birçok olası yan etkileri ile hasta anlaşma yardımcı olacağız. Bunlar, özellikle radyasyon onkolojisi alanında odaklanmıştır ikamet dört yıl birlikte okul dokuz yıl tam uzmanları. Ayrıca Radyoloji Amerikan Board sertifikalı bir üyesi olmak için titiz bir muayene.

Bazı onkologlar kanseri için birincil tedavi olarak kemoterapi uzmanlaşmak seçin. Bazı durumlarda, ciddi, hem kemoterapi ve radyasyon bir hastanın vücut içinde büyüyen tümör küçültmek için kullanılır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text