Pages

23 Ekim 2012 Salı

İçecek Talepleri

Düz içecekler talep çok olacak bir şişe doğrudan dökülür. Ancak, bu tür kokteyl gibi özel içecekler, ve içecekler diğer benzersiz karışımları alarak seviyorum müşterileri vardır. Bu bir blender yardımıyla sağ ve tezgahın üzerine bazı ile daha kolay kayısı yararları başarılı olabilir. Bir meyve suyu blenderi içinde bazı meyve, su ve buz karışımı ile yapılabilir. Çalkalayıcılar birlikte çeşitli içecekler karıştırma için öncelikle vardır. Farklı boyutlarda çalkalayıcı çeşitli almak gerekir. İçki sipariş ederken, müşteriler akılda içecekler belirli bir miktar olurdu. İçki tedbirleri derhal bu sorunu çözecek. Onlar size doğru bir hizmet ve çok fazla veya çok az alkol kadar hizmet önlemek için içecekler ölçmek yardımcı olacağını Ruh ve şarap önlemler de önemlidir.


Tabii ki de hizmet çok önem yerleştirmek istiyorum. Öncelik içeceklerin servis edildiği ile şekilde verilmelidir. Bu nedenle, siz de onlar içiyor olacak ne dikkat etmelidir. İçme gözlük türü ve kalitesine dikkat edin. Bunlar, aynı zamanda, bir saman ve bir şemsiye ile ya da, uygun bir şekilde ve de bir karıştırıcıya sahip olmalıdır. Ayrıca tepsiler düşünmelisiniz. Bu tabloları temizlemek için zamanı geldiğinde Sadece onlar müşterilerine hizmet etmek için kullanılabilir, onlar da yardımcı olabilir. Eğer soğutulmuş süre sunulmaktadır içecekler özellikle masalarda ve sayaç Buz kovaları da kullanışlı gelecektir.



Ayrıca bıçak önemli olduğunu akılda tutmak gerekir. Sen limon dilimleri bazı içecekler yerleştirilen görmüş olmalı, ya da başka bir garnitür onlara ekledi. Eğer dilim ve çıplak ellerle limon ve garnitürleri zar olamaz çünkü, bir bıçak tarafından yakın olduğundan emin olmanız gerekir nedeni budur. Açıkça üzerinde stok gerektiğini bar ekipman ve aksesuarları tanımlamak için, bir barda çalışan bu işleyişini ve dinamiklerini anlamak gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text