Pages

22 Haziran 2012 Cuma

Gırtlak Kanseri Belirtileri

Kanser sigorta üç ana tipi vardır. Bir tazminat politikası politikası listelenen belirli bir parası öder, ancak toplam ödeme, bir kap genellikle var. İlk tanı politikası en kısa zamanda size teşhis edilir gibi götürü öder. Bu yardım miktarı neredeyse bir miktar olabilir, ancak en az bir yerde, genellikle yaklaşık 2000 $ 'dır. Yüksek yararı, prim yüksek. Bu tip politikalar ile, bir bekleme süresi genellikle yoktur. Bir gider tahakkuk politikası politikasının üçüncü türüdür ve sizin tüm gider bir yüzdesini öder.

Your Money For En Fazla Değer Alma

Eğer kanser sigortası sizin için doğru olabilir karar çalışıyorsanız, öncelikle yarar oranı toplam maliyetle görünebilir, ve burada uzman görüşleri gerçekten maliyet değerlidir, bu tür politika olup olmadığı konusunda farklılıklar göstermektedir. Özürlülük sigortası ile iyi sağlık sigortası sağlık giderleri ve iş dışı zaman bakmak yardımcı olabilir, fakat kanser sigortası size üzerinde tedavi için ülkenin başka bir yerine gitmek için varsa tabi olabilir Olası ek veya seyahat giderleri ile başa yardımcı olabilir düzenli olarak. Kanser sigortası aileniz için iyi bir satın ise sadece siz karar verebilirsiniz.

Satın Almadan Önce

Eğer kanser sigorta yatırım yapmaya karar verirseniz, sizin için bakmak isteyebilirsiniz birkaç şey vardır. Öncelikle, mevcut sağlık sigortası da ayrıca bu avantajları kapsar olsun veya olmasın bir göz atın, sonra politika kapsayan tam olarak ne içine bakmak. Son olarak, bekleme süresi göz atın.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text