Pages

28 Temmuz 2012 Cumartesi

Sağlıklı ve Dengeli Beslenin


Serbest radikaller, her yerde vardır. Aslında, hatta yediğimiz gıda ve çevre biz serbest radikaller içeren yaşadığını. Ne hayati ve önemli olan vücudumuzun sağlıklı ve bizim yaşam tarzının bir parçası olarak ılımlı birleştirdiğini belirtti sağlamaktır. Biz nötralize veya güneşin UVA ışınlarına maruz bizim orta, biz tamir hatta cildimize gereksiz ve zararlı zarar görmesini önlemek mümkün olabilir.

Serbest radikalleri nötralize etmek için basit ve kolay yolları vardır. Biz sağlıklı ve dengeli beslenmenin başlayabilirsiniz. Meyve ve sebzeler her zaman, her diyet olmalıdır vardır. Onlar serbest radikallere karşı anti-oksidanlar sağlar. Buna ek olarak, güneş kendimizi pozlanmış olmamalıdır. Aşırı güneşlenme kesinlikle cilt hasarına yol açabilir, güneş yanığına neden olabilir. Güneşte yanmış cilt için aloe vera bir uygulama rahatsızlığı azaltmak için hile olacaktır.

Ayrıca, biz günün en yoğun döneminde güneş ışınlarından kaçınmak gerektiğini bilmek önemlidir. Bu kaçınılmaz Ve eğer, güneş koruyucu uygulanması bir zorunluluk olduğunu. Büyük güneş kremleri arasında Naturals Clear Body Güneş, SPF 30 Loving, Hydresia, SPF 40 ile My Face Doğal Mineralli Güneş Öp dahil +% 100 Saf Nemlendirici Organik Nar Antioksidan, SPF 20 ve All Terrain KidSport Güneş Çubuk Cilt Koruyucu SPF 28.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text