Pages

27 Temmuz 2012 Cuma

Güneşten Korunmamız Lazım


Güneş onun kötü ünü satın aldı önce, güneşin aslında oldukça faydalı oldu. Aslında, güneş almış olabilir avantajlar vardır. Güneş hatta gerekli çeşitli fonksiyonları sorumlu olduğunu nedenle optimum sağlık için gereklidir. Bu gerekli fonksiyonları da D vitamini üretimi, bağışıklık sisteminin detoksifikasyon ve geliştirme, kan şekeri regülasyonu ve vücudun gerekli hormonları düzenler epifiz bezinin uyarılması içerir.

Araştırmalar D vitamini eksik olan 1 7 yetişkinler olduğunu göstermektedir. Bu sadece çok faydalı çok güneşin zararlı bulmak daha az kişi olduğunu kanıtlıyor.

Son zamanlarda, güneş gibi cilt kanseri gibi çeşitli deri hastalıkları ile bağlantılı olmuştur. Doktorlar ve uygulayıcılar bunu cilt hastalıkları geldiğinde güneş büyük suçlu olduğunu göstermektedir. Ancak hatırlanması gereken önemli bir şey itidalleşir. Bu güneşin UVA ışınları serbest radikallerin üretimi olduğu doğrudur. Bir bu UVA ışınları artmış olduğunda bir kişi güneş yanığı olur. Bir kişi uzun saatler için bu UVA ışınlarına maruz kalırsa, onun deri hücreleri hasar görebilir. Bu nedenle, güneş ışınlarına bağlı UVA serbest bırakılır serbest radikal üretiminin nötralize etmek önemlidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text