Pages

5 Eylül 2012 Çarşamba

Kadınlarda Doğurganlık Sorunu

Genellikle doktorlar riskleri hasta ve fertilitenin yöntemlerinin başarı oranları ile görüşmek istiyorum. Gelecekte çocuk düşünüyor bir ilişki Evli çiftler ya da bireyler tedavi eksilerini ve artılarını tartmak gerekir.

Kadınlarda en sık doğurganlık muhafaza yöntemleri embriyo dondurma, over transpozisyonu, radikal trakelektomi ve cerrahi prosedür fertilite koruyucu içerir. Diem Brown, MTV'nin Dünya Emlak / Road Rules "Challenge" serisinin yıldızı yumurtalık kanseri teşhisi kondu. Yaş 23 yaşındayken, onun ilk yumurtalık onun fallop tüpleri ve birkaç lenf düğümleri kısmı dahil kaldırıldı vardı. Şimdi, 30 yaşındayken, o da aynı ikilemle karşı karşıyadır. O ikinci ve son over kaldırıldı olması gerekir. Yaptığı Ama önce, o uzak gelecekte gebe planları var, çünkü yumurta dondurulması gibi fertilite muhafaza yöntemleri geçmesi tercih.
Erkeklerde, mevcut fertilitenin prosedürleri Koruyucu sperm bankacılığı ve radyasyon bulunur. Bu işlemler doğurganlığı korumanın daha iyi bir başarı için kanser tedavileri öncesinde yapılması gereken edilmektedir.

Kanser ve infertil olma olasılığı ile başa çıkmak erkekler hem de kadınlar için çok üzücü anı olabilir. Kanser tedavisi gören önce, hastaların mevcut farklı fertilitenin konusunda akciğer kanseri nedenleri sağlık kuruluşu ile danışmaları tavsiye edilir. Elbette, bu tedaviler ucuz değildir. Tedavi için ödemek göze alamaz olanlar fertilitenin prosedürler ihtiyacı olanlara ancak tedavi için ödemek konamamaktadır yardım finansman yaratma işinde olaylar sponsor arayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text