Pages

29 Eylül 2012 Cumartesi

Kanseri Önlemenin En İyi Yolu

Kanseri önlemek için en iyi yollarından biri diyet kontrolü ve yediğiniz şeyleri izlemektir. Çoğumuz Gerçekten biz bir günlük tüketmek ne bakmak için zaman ayırın. Eğer gerçekten anlamak için bir dakikanızı ayırın, ben size diyet ne kadar kötü şaşıracaksınız eminim.

Ben birkaç hafta önce oturdu ve gün boyunca yediğimiz gıdaların tüm aşağı yazdı. Hayret, ben ne gördüm tarafından korkmuş biraz oldu. Ben şekerli tahıl ve besi aperatifler oluşan ne kadar benim diyet fark asla. Bunun üzerine, ben işlenmiş paketlenmiş gıdalar bir çok yiyordu.

Biraz araştırma yaptıktan sonra ben genel sağlık için iyi çeşitli gıdalar bulundu. Bunun üzerine, onlar da kanser teşvik için iyidir. Bu bir kazan-kazan olduğunu! Aşağıda genel olarak sağlıklı ve aynı zamanda kanser çeşitleri ile mücadele bu 4 popüler gıdalar bulacaksınız.

12 Eylül 2012 Çarşamba

Kalorili Yemekler


Sürece kalori yeterli miktarda yemek olarak, protein eksikliği olamaz. Tüm sebzeler tüm temel amino asitleri yeterli miktarda içerdiğinden, size bir bitki-temelli diyet gerektiren tüm temel amino asitleri elde edecektir. Bitkisel gıdalar, başta Yeşiller olduğunu - - Eğer inekler aynı kaynaktan kalsiyum almak çünkü Ayrıca, yeterli kalsiyum olacak.


Bol su içme bir noktaya yapmak gerekir iken, ben de diğer iki içecek öneririz. Sabah kahvenizi değiştirmek için, şeker pekmezi bir çay kaşığı sıcak su ile bir bardak içme deneyin. Ben her zaman sıcak dışında, Hawaii, yaşamak yana, ben buzdolabında ev yapımı limonata bir sürahi tutmak hoşlanırım. Ben su yarım galon sürahi içine yarım limon sıkarak bunu yapmak ve sonra biraz tatlandırıcı ekleyin.

Tatlı Yaban Mersini


Kahvaltı çok geç olduğu için, ben akşam yemeğine kadar yine tam bir yemek yemem. Akşam brokoli gibi yeşil bir sürü, lahana, kereviz sapları, soyulmamış İngilizce salatalık, lahana, havuç, bir adet yarım biber, yarım buyuk domates, sarımsak altı karanfil ve bir yam veya ham tatlı patates, yarısını içerir. Karışım salsa birine iki bardak ile tepesinde, bir düzenli hardal çorba kaşığı ve bir taze öğütülmüş keten tohumu yemek kaşığı.


Tatlı yaban mersini ve bir ikinci meyve, ceviz küçük bir avuç dolusu, çorba kaşığı ve bir şeker pekmezi oluşur. Gün boyunca, ben havuç snack, kereviz, üzüm, hurma, ve, akşam, ben hava attı patlamış mısır yiyin.

Tam Tahıllı Ekmek Tüketmek


Öğünler arasında kendimi aç olmak için izin asla. Ben meyve, havuç, tam tahıllı ekmekler, hava attı patlamış mısır ve tatlı patates üzerine nibbled. Herhangi bir günaha önlemek için, benim evde herhangi bir yüksek yağlı gıdaların tutmak değildi. Tatlı, meyve veya hava attı patlamış mısır yedim.


2000 yılında, benim diyet tahıllar ve işlenmiş gıdalar çıkartıldı. Ben şimdi sadece çiğ gıdalar yemek. Ben genellikle bisiklet, ağırlık oturum veya bir saatlik çalışma ardından yüzerek, bir saat de dahil olmak üzere, üç ila dört saat egzersiz ile en gün başlayan bu yana, daha sonra sabah kadar kahvaltı yemem. Sonra, yeşiller, bir havuç, yarım mango, büyük muz ve altı büyük üzüm ile doldurulmuş büyük bir kase var. Karışım B12 zenginleştirilmiş beslenme maya yuvarlak bir çorba kaşığı pekmez bir iki yemek kaşığı ile tepesinde.

Havuç ve Brokoli Yemek


Öğle gibi havuç ve brokoli sopalarla fırında veya mikrodalgada patates gibi olanaklar bir dizi oluşuyordu, kepekli pide dilimlenmiş karışık sebze, portakal ve elma ile bir bütün buğday pişi veya Succotash karışık kahverengi pirinç ile doldurulmuş. Bir restoranda öğle yemeği yerken, ben genellikle ekmek sandviç istedi - bütün tahıl topuz ya da iki dilim ekmek. Sonra yeşillikleri, domates, biber ve soğan ile ekmek dolması.


Akşam yemeği genellikle öğle yemeğine benzer. Ya da, barbunya fasulyesi, domates sos, soğan, sarımsak, biber ile yapılan salça, soğan, sarımsak, biber, doğranmış brokoli ve baharatlar veya biber ile hazırlanmış kepekli makarna ve sos ile yapılan spagetti gibi seçenekleri dahil , biber güç ve kahverengi pirinç sürü. Ben kıyılmış yeşil soğan, yuvarlak soğan, biber, mantar, ve yonca filizi ile domates bazlı sos ile kaplı kepekli kabuk pizza yaptı.

Akademik Dersler


Ben de çalışmanın akademik ders yönlendirildi. Ben bu yüzden benim yeni diyet beslenme ve egzersiz fizyolojisi binbaşı ile, psikoloji sağlık eğitim değişti benim için yaptıklarını etkilendim. Ben sıkıca benim sağlığının önemli bir unsur benim vegan beslenme olduğuna ikna oldum. Çoğu bitkisel gıdalar (istisnalar fındık, tohumlar, avokado, zeytin ve hindistan cevizi vardır) düşük kalori yana sağlıklı bir ağırlık tutarak Ayrıca, ben de çoğu insandan fazla bir sürü yemek. Yani, asla Aç değilim. 1982'den 2000 yılına kadar, ben tahıl ve bazı işlenmiş gıdalar dahil bir vegan diyet yediler.


Ben, yulaf ezmesi ile çoğu sabahları başladı muz ve üzüm suyu veya elma suyu ve şeker pekmezi bir çay kaşığı ile nemlendirilmiş. Besin değeri artırmak için, böyle lahana, yenilebilir ebegümeci, deniz yosunu ve lahana gibi yeşil ekledi. Bazen, ben krep veya elma veya meyve püresi (yerine tereyağı veya margarin) ile kaplı waffle vardı.

Ameliyattan Sonraki Testler


Daha 20 yıl önce, ben psikoloji 47 yaşındaki doktora öğrencisi iken, ben meme kanseri teşhisi kondu. Tabii ki, ben harap oldu. Zaman, ben 15 yıldır çalışan olmuştu ve ben biliyordum fiziksel olarak en uygun kişi oldu. Ben kanser olduğumu bana anlaşılmaz oldu.


Ameliyattan sonra, daha ileri testler kanser zaten yayılmış olduğunu belirledi. Yine de, bunun yerine önerilen radyasyon ve kemoterapi, ben Dr John McDougall, sonra bir vegan beslenme (hiçbir hayvansal ürünler) ve meme kanseri arasındaki ilişkiyi araştıran bir doktor olan inancımı koymak. Daha önce kırmızı et yemekten durmuştu rağmen, tanısı, ben hala diğer hayvansal ürünler yiyordu ve benim kan testleri, artmış kolesterol düzeyleri gösterdi. Yani, Dr McDougall yardımı ile, balık ve süt ürünleri dahil tüm hayvansal ürünler, ortadan kaldırmıştır. Benim 70. kanser ücretsiz doğum yaklaştıkça Bugün, benim vegan beslenme ve günlük çalışma zevk. Ben 5K yol yarışları için Yarışlara ve triathlons 100 metre mesafede her mesafeden 900'den fazla altın madalya altı kez Ironman Triatlon sonlandırıcı, tutucu değilim. Ben tüm dünyada 60'dan fazla maraton tamamlamış ve ben Dallas'ta Cooper Clinic, Texas benim yaş grubunda üç dünya spor kayıtları yaptık. 1999 yılında, ben biri seçildi "Kuzey Amerika Top Ten Fittest Kadın."

5 Eylül 2012 Çarşamba

Kadınlarda Doğurganlık Sorunu

Genellikle doktorlar riskleri hasta ve fertilitenin yöntemlerinin başarı oranları ile görüşmek istiyorum. Gelecekte çocuk düşünüyor bir ilişki Evli çiftler ya da bireyler tedavi eksilerini ve artılarını tartmak gerekir.

Kadınlarda en sık doğurganlık muhafaza yöntemleri embriyo dondurma, over transpozisyonu, radikal trakelektomi ve cerrahi prosedür fertilite koruyucu içerir. Diem Brown, MTV'nin Dünya Emlak / Road Rules "Challenge" serisinin yıldızı yumurtalık kanseri teşhisi kondu. Yaş 23 yaşındayken, onun ilk yumurtalık onun fallop tüpleri ve birkaç lenf düğümleri kısmı dahil kaldırıldı vardı. Şimdi, 30 yaşındayken, o da aynı ikilemle karşı karşıyadır. O ikinci ve son over kaldırıldı olması gerekir. Yaptığı Ama önce, o uzak gelecekte gebe planları var, çünkü yumurta dondurulması gibi fertilite muhafaza yöntemleri geçmesi tercih.
Erkeklerde, mevcut fertilitenin prosedürleri Koruyucu sperm bankacılığı ve radyasyon bulunur. Bu işlemler doğurganlığı korumanın daha iyi bir başarı için kanser tedavileri öncesinde yapılması gereken edilmektedir.

Kanser ve infertil olma olasılığı ile başa çıkmak erkekler hem de kadınlar için çok üzücü anı olabilir. Kanser tedavisi gören önce, hastaların mevcut farklı fertilitenin konusunda akciğer kanseri nedenleri sağlık kuruluşu ile danışmaları tavsiye edilir. Elbette, bu tedaviler ucuz değildir. Tedavi için ödemek göze alamaz olanlar fertilitenin prosedürler ihtiyacı olanlara ancak tedavi için ödemek konamamaktadır yardım finansman yaratma işinde olaylar sponsor arayabilirsiniz.
 

Sample text

Sample Text